Ľudstvo posadnuté Kovid-19, ktoré vplyvom strachu z médií zabudlo žiť. .. .Vakcíny, ktoré budú účinné ako keď komára zabíjate kladivom.

24. januára 2021, slavdan999, Nezaradené

Ešte sme sa poriadne ani nestihli spamätať z davovej skazy v podobe obludne šíreného strachu prostredníctvom médií o vraždiacom víruse Kovid-19, a už sa tu šíri ďalšia apokalypsa v podobe jeho mutácií.

Nie som negatívny človek, iba viem a dokážem si predstaviť, ako vplyv médií ovplyvňuje uvažovanie človeka.

Na chvíľu ľudstvo dostane nádej v podobe vakcíny na nebezpečný vírus – pravda, silu nepriateľa netreba podceňovať a treba mať pred ním rešpekt, (pre ilustráciu som vypichla tento článok)

https://hnonline.sk/svet/2280994-britania-sa-obava-brazilskej-mutacie-koronavirusu-zatvara-hranice

ALE čo pomyslená vládnuca elita a hlavne médiá zrejme nechcú ľuďom prezradiť je, že bojovať proti nepriateľovi v gatiach naložených strachom, sa asi sotva môžeme pasovať za bojovníkov.

Páčia sa mi názory ľudí, že naozaj tu nejde o samotný Kovid-19, ale o ozajstné bezprávne gulagy, ktoré nám predostierajú občiansku poslušnosť v podobe obmedzenia pohybu, a tým pomyslených istotách ľudskej izolácie.

Ak niekto sníva o eskalačných ziskoch, pretože dávno prišiel o zdravý rozum a mal by byť umiestnený do patričnej inštitúcie, v očiach mu svietia doláre, nechajme ho teda žiť v diablovom onane. Áno, Bill Gates a ostatné farma firmy sú „ozajstnými“ spasiteľmi v tejto dobe a chápem, že veľká časť ľudstva uverila a aj uverí davovej dogme o jedinom spôsobe záchrany ľudských životov, ktorým je očkovanie a lieky. Akoby nič iné už nemalo väčšiu moc ako vakcíny, lieky, rúška a strach šírený exponenciálne.

Média a samozvaní spasitelia kradnú ľuďom svojimi informačnými výplodmi všetky formy radosti, potešenia a zdravých hraníc, pilierov, ktoré nás udržiavajú v mentálnej pružnosti.

A tak sa koleso osudu točí okolo vírusu a jeho vražedných mutácií, a ľudia naozaj zabudli, že v živote nemusíme neustále bojovať proti skrytým nepriateľom v podobe masmediálnych apokalýps. Akosi si vychutnať bežné zázraky života ako východ slnka, nádych, priateľstvo, súcit a spolupatričnosť.

Nechávam žiť slobodne osoby typu „plagiér“, „pán tvorstva“, „narcis“ a im podobných žiť život, ktorý si vybrali a ja si vyberiem ten svoj.