Splašky vyplavujúce sa na povrch

13. februára 2021, slavdan999, Nezaradené

Mementom dnešnej doby navonok úspešných mafiánov, podnikateľov, inšpiratívnych lídrov, vyplavujúc splašky ich prevráteného života, sú tu evidentné každý deň.

Tak mocní sa cítili a zdali byť, že nakoniec si siahajú na život. Tak úžasne a neobmedzene nadradení a nedotknuteľní sa cítili, že ich život sa zrútil ako domček z karát. Vopred vykalkulovaný každý krok, ovládanie ostatných, konšpirácie, pachuť božského, to všetko kypí zvnútra v skutku týchto krehkých, mentálne labilných osobností. Pre ktorých pocit moci nad druhými im dával jediný pocit dôležitosti a zmyslu života, sa zrazu rozplýva v hmle.

Už nie sú naporúdzi žiadni komplici, telefónne čísla sú nedostupné, prinajlepšom sú zavretí v base, v tom horšom sa snažia odpratať dobrovoľne z tohto sveta. Nečudo, kto by uniesol takýto osud, ktorý sa neopiera o žiadnu morálnu silu.

V súčasnej dobe krásne vidieť, kam sa ľudstvo dostalo, ako hlboko morálne upadlo. Dôkazy vidíme každý deň naokolo.

Prezentovať sa v dnešnej dobe symbolom bezstarostnosti a dokonalosti nie je problém, len či to vnútro súznie s vonkajškom. Ostatok je iba maska, ktorú si dajú tí, čo sa boja ukázať svetu svoju pravú podstatu.