Korona porodila až 9 nových miliardárov (BioNTech, Moderna) -hovorí Vám to niečo?

22. mája 2021, slavdan999, Nezaradené

Pandémia, ako sme nazvali súčasnú dobu, vypľula až 9 nových miliardárov. Náhoda? Ani zďaleka. Jednoducho preto, lebo biznis vždy potrebuje dôvod, inak by na ňom nikto nezbohatol. Farma biznis vždy bol, je a bude lukratívny, pretože obchod s ľudským strachom nemá žiadnu číselnú – ziskovú hranicu. Celý svet „padol“ na kolená, kde niektorí rýchlo-kvasní miliardári si mädlili ruky nad bohatstvom, ktoré im padne k nohám. Jednoduchšie sa to ani nazvať nedá, bohatší sa stávajú bohatšími a chudobní chudobnejšími, len priepasť je stále väčšia.

Obyčajnému človiečikovi sa môže zdať, že sme vlastne našli prostriedok proti nepriateľovi v podobe choroby, len kto v skutočnosti za tým stojí, málokto pátra.

Pandémia covidu premenila najmenej deviatich ľudí na miliardárov

Zaujímavým faktom je aj to, že túto skutočnosť málokto spomína, lebo ľudkovia by sa asi trochu viac začali zamýšľať, kto vlastne ťahá za aký koniec. Je to zdravie, ktoré je prednejšie a hľadali sme spôsoby liečby, ktoré sa aj našli, len boli zamietnuté pod zem:

https://www.trend.sk/spravy/nemecky-lekar-ockuje-vlastnym-preparatom-celi-trestnemu-oznameniu

-tento príklad je len jednou z možností, alebo sme dali prednosť biznisu, ktorý bez kompromisov plodí miliardy, doslova na ľudskom zdraví.

Pre mňa je odpoveď jasná. Zdravie je tá najobchodovateľnejšia komodita, pokiaľ sa obchoduje s ľudským zdravím prostredníctvom šírenia strachu.

Skutočnosť, koľko Eur jednotlivé vlády naplnili vrecká aj týmto 9-megabábätkám, nikto nespomenie, iba tu a tam ak začujete správu v médiách.

A tu vraj žijeme družnú, lepšiu dobu, ktorá prináša nové nádeje dlhovekosti aj za cenu rúška pandémií a im podobných zvrchu-riadiacich zvratov a šokov.