Hudba života v časoch, aké dokážeme zahrať

19. februára 2022, slavdan999, Nezaradené

Život hrá melódiu, ktorú chceme počuť. Máte radi veselú, inšpiratívnu alebo nostalgickú platňu, ktorá sa vám neustále opakuje? Aj takto sa nám duša prihovára, stačí sa naladiť na strunu melódie. Všetky krásne, majestátne diela vznikli z hĺbky poznania vlastného uvedomenia a prezrenia, kde sme stretli reč našej duše. V jej strede, vo svetle a pravde, ktorá oslobodzuje.

Akokoľvek skúšame melódiu prehlušiť, zastaviť, je určená pre nás. Je naša. Na pohľad do vlastného zrnka sme pripravení, keď stretneme a čelíme s odvahou a orlím zrakom svoje tiene. Prijmeme ich, pretože sú tým, čo nás definuje v podvedomí našej neskrotnej mysle a pochopíme, že sú opakom toho, čo predstavujú. Ukazujú nám totiž pravdu, ktorú dokážeme prekročiť. Pretože myseľ je častokrát ilúzia programu, ktorý sme do nej vložili od detstva, odkedy sa prejavilo ego, pomocník, ktorý nám dáva kompas, pretože sa snaží iba o prežitie. O zachovanie pudov, prianí a volaní.

Zdá sa vám to nelogické? Je to celkom jednoduché a priame. Sme veľakrát sluhom projekcií dataprojektoru našej mysle, ktorá nikdy nespí.

Zahrajme melódiu našej duše, ktorá je slobodná a nespútaná, nezávislá, nekonečná. Myseľ naopak slúži iba účelu, ktorý sme do nej vložili.

🙌♾

Pokračovanie nabudúce……

Zdroj: https://anandaindia.org/wp-content/uploads/2019/03/soul-freedom.png