Založ si blog

Máme tu dostupnú liečbu na Kovid-19, prečo sa pretláčajú vakcíny?

Včera som načala tému nekonečného lockdownu, ktorý už viacerým prerastá cez hranicu únosnosti, ale predsa len sa objavil zaujímavý fenomén.

Čas totiž odkrýva mnohé tajomstvá a jedným z nich je aj inak ako vakcínami dostupná liečba Kovidu-19. Všimli ste si tiež, že liek Ivermectin, ako jedna z možností, sa objavuje ako vhodný liek na túto „zrúdu“, ktorá nám je prezentovaná v médiách?

Skladačka naozaj zapadá do seba a tušenie mnohých ľudí sa naozaj potvrdilo, že niečo tu ohľadne ošiaľu zvanom Kovid-19 nie je v poriadku. Je mi úprimne ľúto tých, ktorí podľahli mamonu spásy, že farma biznis, ktorý je pretláčaný záujmami celosvetovou vlády a najmä elitami, ktoré majú z nej mega biznis, že naozaj tu ide o obchod neuveriteľného rangu a že tá spása je v niečom inom. Našej slobode.

Prečo nám nútia šírením strachu uveriť, že vakcinácia je jediným možným riešením tejto pliagy?

Inšpiroval ma jeden komentujúci vraviaci o veľkom resete: „Naozaj sa táto domnienka ukazuje ako jedna z najpravdepodobnejších scenárov globálnej geopoliticke zmeny a čo dáva pragmatický zmysel“!

Kovid 19 je iba prostriedok k dosiahnutiu tohto cieľa, ako inak si podmaniť ľudstvo, ako vyhlásením smrtiacej prírodnej zbrane, ktorá nás je schopná zabiť. Podľahli by ste, však?

Do plánu zapadá krásne aj koncepcia očkovania, hoci nepodmieňovaná povinnosťou, zatiaľ, no už teraz sa hovorí o tom, ako výrazne bude obmedzená naša sloboda, ak sa tohto konceptu nezúčastníme. Bravo! Ale treba naozaj uvažovať triezvo a strach nechať bokom!

Vrátim sa teda k možnostiam liečby: Ivermectin a Chlorochín, indikácie už asi viacerí vieme, že dokážu liečiť Kovid-19, ak sú podané včas a navyše za pár Eur. Už tomu veľmi dobre rozumiem. V Indii a Egypte napríklad sú voľne distribuované ľuďom do schránok ako prvá pomoc, u nás sú zatiaľ voľne verejnosti nedostupné.

Tak teda: pôjdeme buď cestou strachu, (čiže mať nakadené v gatiach ako Matovič, lebo jeho obludný strach mu neumožňuje vidieť veci jasne a zreteľne, ale možno ani nechápe, že sa stal súčasťou celosvetového plánu, ktorému uveril ako dieťa, ktorému ak podáte cukrík, Vám uverí, že to s ním myslíte úprimne a dobre) alebo budeme zasahovať prostriedkami, ktoré už máme dostupné!

Navyše Rusko vyvinulo nový typ vakcíny, ktorá je údajne účinná aj proti novým typom mutácií. Výborný priestor na cash-flow a opäť zisk. Akokoľvek to je, čas nám ukáže účinnejšie prostriedky, ako bojovať s vírusmi. Okrem iného posilňovaním imunity, pestovaním zdravých sociálnych vzťahov a schopnosti vidieť svetlo aj keď prídu mraky.

Chŕliť vakcíny je metóda pokus-omyl. Nové mutácie = nové vakcíny, a takto to bude pokračovať nekonečným radom! A najmä podmienky turbo-schvaľovania týchto vakcín!

Biznis a choromyseľnosť ľudí ako Bill Gates a jeho mecenášskej bandy, ktorého myšlienka bola na začiatku síce krásna, (a to ako pomôcť ľudstvu oslobodiť sa od chorôb), no v podstate dopadol ako Hitler. Túžba po moci a peniazoch ho natoľko opantali, že sa môžem to kľudne nazvať stal novodobým Hitlerom našej doby, iba v modernom prevedení.

Je naozaj očividné, aká neľudská hra sa tu rozohrala. Hra so životmi. Podstatné je, nakoľko sme schopní jej uveriť a rozpoznať jej pravý význam a účel. Veď vlastne účel svätí prostriedky, nie? Rozhodne sa tu nebudem utiekať k jedinému riešeniu, ktorému nám nútia uveriť zapredanci prostredníctvom šírenia strachu masmédiami. Toho ešte bude viacej.

Inteligencia národa vyjadrená účasťou na referende

22.01.2023

Čím je človek starší, tým je skúsenejší a múdrejší, ako sa vraví, a pravdupovediac je to aj pravda. Byť občanom štátu detto. Ak niekto nahliadne do minulosti úspešnosti referend na Slovensku, zdá sa, že sme múdrejší a skúsenejší iba o účasť v Európskej únii. Čerpáme z nej ekonomické injekcie, avšak kritériá bonusu často ani nesplníme. Čím to asi bude? Do [...]

Úvaha: Čo by v dnešných časoch urobil Ježiš?

17.04.2022

Len na úvod chcem povedať, že v nijakom prípade sa nechcem dotýkať veriacich alebo útočiť na ich pohľad na vieru, keďže máme kresťanské sviatky zmŕtvychvstania Pána. Moja viera je silná, preto si v posledných dňoch kladiem otázku, ktorú sme často nosili ako tínedžeri v USA ako prívesok na ruke znejúc: „WWJD“? Pre tých, ktorí vedia, o čom píšem, je tam [...]

Slovensko žije Ukrajinou. Sme tak solidárni alebo sa strácame v bytí?

27.03.2022

Život počas korony sa ešte väčšmi zamotal vojnou, aby život nebol nudný a prípadne aby sme sa viacej starali o blaho iných ako to svoje. Nemôžem opomenúť, že žlto modrá farba sa mi vryla do pamäti asi viac ako nikdy predtým. Konflikt, ktorý vznikol už dávnejšie sa vyvíja smerom, ako sa situácii postavili vedúci predstavitelia krajín, pýtam sa, ako veľmi sa nás toto [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 112271x
Priemerná čítanosť článkov: 2159x

Autor blogu

Kategórie