Založ si blog

Korona porodila až 9 nových miliardárov (BioNTech, Moderna) -hovorí Vám to niečo?

Pandémia, ako sme nazvali súčasnú dobu, vypľula až 9 nových miliardárov. Náhoda? Ani zďaleka. Jednoducho preto, lebo biznis vždy potrebuje dôvod, inak by na ňom nikto nezbohatol. Farma biznis vždy bol, je a bude lukratívny, pretože obchod s ľudským strachom nemá žiadnu číselnú – ziskovú hranicu. Celý svet „padol“ na kolená, kde niektorí rýchlo-kvasní miliardári si mädlili ruky nad bohatstvom, ktoré im padne k nohám. Jednoduchšie sa to ani nazvať nedá, bohatší sa stávajú bohatšími a chudobní chudobnejšími, len priepasť je stále väčšia.

Obyčajnému človiečikovi sa môže zdať, že sme vlastne našli prostriedok proti nepriateľovi v podobe choroby, len kto v skutočnosti za tým stojí, málokto pátra.

Zaujímavým faktom je aj to, že túto skutočnosť málokto spomína, lebo ľudkovia by sa asi trochu viac začali zamýšľať, kto vlastne ťahá za aký koniec. Je to zdravie, ktoré je prednejšie a hľadali sme spôsoby liečby, ktoré sa aj našli, len boli zamietnuté pod zem:

https://www.trend.sk/spravy/nemecky-lekar-ockuje-vlastnym-preparatom-celi-trestnemu-oznameniu

-tento príklad je len jednou z možností, alebo sme dali prednosť biznisu, ktorý bez kompromisov plodí miliardy, doslova na ľudskom zdraví.

Pre mňa je odpoveď jasná. Zdravie je tá najobchodovateľnejšia komodita, pokiaľ sa obchoduje s ľudským zdravím prostredníctvom šírenia strachu.

Skutočnosť, koľko Eur jednotlivé vlády naplnili vrecká aj týmto 9-megabábätkám, nikto nespomenie, iba tu a tam ak začujete správu v médiách.

A tu vraj žijeme družnú, lepšiu dobu, ktorá prináša nové nádeje dlhovekosti aj za cenu rúška pandémií a im podobných zvrchu-riadiacich zvratov a šokov.

Inteligencia národa vyjadrená účasťou na referende

22.01.2023

Čím je človek starší, tým je skúsenejší a múdrejší, ako sa vraví, a pravdupovediac je to aj pravda. Byť občanom štátu detto. Ak niekto nahliadne do minulosti úspešnosti referend na Slovensku, zdá sa, že sme múdrejší a skúsenejší iba o účasť v Európskej únii. Čerpáme z nej ekonomické injekcie, avšak kritériá bonusu často ani nesplníme. Čím to asi bude? Do [...]

Úvaha: Čo by v dnešných časoch urobil Ježiš?

17.04.2022

Len na úvod chcem povedať, že v nijakom prípade sa nechcem dotýkať veriacich alebo útočiť na ich pohľad na vieru, keďže máme kresťanské sviatky zmŕtvychvstania Pána. Moja viera je silná, preto si v posledných dňoch kladiem otázku, ktorú sme často nosili ako tínedžeri v USA ako prívesok na ruke znejúc: „WWJD“? Pre tých, ktorí vedia, o čom píšem, je tam [...]

Slovensko žije Ukrajinou. Sme tak solidárni alebo sa strácame v bytí?

27.03.2022

Život počas korony sa ešte väčšmi zamotal vojnou, aby život nebol nudný a prípadne aby sme sa viacej starali o blaho iných ako to svoje. Nemôžem opomenúť, že žlto modrá farba sa mi vryla do pamäti asi viac ako nikdy predtým. Konflikt, ktorý vznikol už dávnejšie sa vyvíja smerom, ako sa situácii postavili vedúci predstavitelia krajín, pýtam sa, ako veľmi sa nás toto [...]

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 113385x
Priemerná čítanosť článkov: 2180x

Autor blogu

Kategórie