Založ si blog

Pripravení?

Blíži sa koniec starého, roka, éry, masiek, klamstiev, faloše a prázdnych sľubov sebe, iným, spoločnosti, svojmu rozvoju a vývoju ľudí, ktorí sa ocitli na rozcestí. Príčinou je viera, že človek je tvorcom deja vo vesmíre, že je pánom tvorstva, avšak odpojený od zdroja večného poznania a pravdy, z ktorej pochádza.

V spoločnosti vnímame polaritu, ktorá sa nedá prehliadnuť. Ešte viac sa zviditeľnila momentálnym dianím vo svete, ktoré všetci vnímame a cítime, ak by sme tomu chceli pripísať negatívne vibrácie, má naopak veľa pozitívnych.

Byť na rozcestí znamená, že máme možnosť práve teraz sa spojiť s vnútornou múdrosťou, ktorá sa nám prihovára prostredníctvom duše a intuície, ktorú sme sa tak dlho snažili umlčať. Ako každý rok, príchodom toho nového vlastne balansujeme, či už konkrétny rok, celý život, etapu v živote alebo to, čo nás privádza opäť uvažovať a spájať sa so sebou. Účelom tejto hlbokej sebareflexie je schopnosť uvedomenia si, že minulosť nám viac nepríde ťažká alebo dokonca nepriaznivá. Všetko sa odvíja podľa plánu, ktorí sme si vopred určili. Je prirodzené, že sme na toto poznanie zabudli, neboli by sme totiž schopní túto vnútornú múdrosť v sebe objaviť. A tá je hodná všetkého, čo život ponúka.

Dnešný svet je smerovaný k uvedomelým ľudom, dušiam, ktoré poznajú, že evolúcia ľudského vedomia, a uvedomenia si hlbokých právd, je cestou k svetlejším zajtrajškom. Vibrácie lásky, prajnosti, empatie, ľudskosti a súcitu sú kľúčové k prežitiu a posunu ľudstva na vyšší level. Ak každý z nás pozná, že sme jedno, bude svet mierumilovnejším miestom. Už viac nie je potrebné sa vymedzovať, uznávať ľudské idoly, absolvovať tisíce seminárov a seansí, aby sme spoznali, že pravda čistej esencie ľudského uvedomenia je dávno ukrytá v nás. Netreba ju hľadať mimo nás.

Odchodom starého sa tešíme na príchod nového, aby z popola zrodil sa nový život pre všetkých.

A napokon zistíme, že napriek všetkému boľavému, čo sa nám na ceste prihodilo, nám zostane iba láska a úcta k sebe samému a tým druhým, bez posudzovania a hodnotenia, vtedy sme prebudili lásku, ktorá v nás veky vekov drieme.

Zdroj obrázka: https://www.interez.sk/blog/vsetko-je-len-zdanie-presvedcia-vas-o-tom-tieto-tri-neuveritelne-opticke-iluzie/

Inteligencia národa vyjadrená účasťou na referende

22.01.2023

Čím je človek starší, tým je skúsenejší a múdrejší, ako sa vraví, a pravdupovediac je to aj pravda. Byť občanom štátu detto. Ak niekto nahliadne do minulosti úspešnosti referend na Slovensku, zdá sa, že sme múdrejší a skúsenejší iba o účasť v Európskej únii. Čerpáme z nej ekonomické injekcie, avšak kritériá bonusu často ani nesplníme. Čím to asi bude? Do [...]

Úvaha: Čo by v dnešných časoch urobil Ježiš?

17.04.2022

Len na úvod chcem povedať, že v nijakom prípade sa nechcem dotýkať veriacich alebo útočiť na ich pohľad na vieru, keďže máme kresťanské sviatky zmŕtvychvstania Pána. Moja viera je silná, preto si v posledných dňoch kladiem otázku, ktorú sme často nosili ako tínedžeri v USA ako prívesok na ruke znejúc: „WWJD“? Pre tých, ktorí vedia, o čom píšem, je tam [...]

Slovensko žije Ukrajinou. Sme tak solidárni alebo sa strácame v bytí?

27.03.2022

Život počas korony sa ešte väčšmi zamotal vojnou, aby život nebol nudný a prípadne aby sme sa viacej starali o blaho iných ako to svoje. Nemôžem opomenúť, že žlto modrá farba sa mi vryla do pamäti asi viac ako nikdy predtým. Konflikt, ktorý vznikol už dávnejšie sa vyvíja smerom, ako sa situácii postavili vedúci predstavitelia krajín, pýtam sa, ako veľmi sa nás toto [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 52
Celková čítanosť: 113426x
Priemerná čítanosť článkov: 2181x

Autor blogu

Kategórie